Bezorging & Retourneren

Bezorgkosten

Nederland€3,95
België, Deutschland, La France, España€5,95

De bestelling wordt geleverd op het door jou aangegeven adres in binnen- en buitenland door PostNL. Je ontvangt een track & trace code via email om de zending te volgen.

Bezorgtijd

Nederland: 1 tot 3 werkdagen
Europa (landen die hierboven genoemd worden): 7 tot 10 werkdagen

Retourneren

Artikelen kunnen retour worden gestuurd wanneer:

  • Het binnen 14 dagen na ontvangst wordt geretourneerd.
  • Het kledingstuk niet gedragen of gewassen is en moet van label zijn voorzien (passen mag uiteraard wel).
  • Het ingevulde retourformulier is toegevoegd in het pakket.

Indien niet aan deze voorwaarden is voldaan, kunnen wij de retour niet uitkeren. Om onze service te verbeteren zouden wij het waarderen als je de reden van retourzending wel invult, maar het is niet verplicht om dit in te vullen. Indien je geen retourformulier hebt ontvangen bij je bestelling kun je deze hier bekijken en printen. 

Hoe gaat het retourneren in zijn werk?

  1. Vul het bijgeleverde retourformulier in
  2. Voeg het formulier toe aan het pakket.
  3. Breng je pakket naar ieder gewenst postkantoor. Je verstuurt je retourzending als een nieuw pakket. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs van je retourzending goed (we kunnen geen aankoopbedrag van een verloren retour pakket terug storten).
  4. Je ontvangt een bevestiging mail wanneer je retourverzending is ontvangen en verwerkt. Binnen 14 dagen ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening.

Retourkosten

De retourkosten zijn voor eigen rekening, dit betaal je direct aan de kassa van het postkantoor. Je kunt je retourpakket naar ieder gewenst postkantoor brengen.

Andere maat nodig?

Blijkt het artikel dat je besteld hebt toch te groot of te klein? Stuur het artikel retour en bestel de gewenste nieuwe maat in de webshop. De retourkosten zijn voor eigen rekening.