Over ANLA Sports

Anla Sports maakt voetbalkleding alleen voor vrouwen en meiden. Anla Sports is ontstaan door een gebrek aan voetbalkleding voor vrouwen en meiden. Hierdoor zijn we al die jaren genoodzaakt om de mannenkleding te dragen en dit is nou niet echt fashionable.

Dit kan anders!

Anla Sports maakt voetbalkleding alleen voor vrouwen en meiden. Anla Sports biedt voor vrouwen en meiden juist wat er ontbreekt aan standaard mannen voetbalkleding: de véél te grote, ‘touw-in-de-knoop-van-de-broek’ kleding is verleden tijd. Bij Anla Sports gaat het kleurenpalet verder dan blauw en rood en is de uitstraling is net zo belangrijk als het comfort. Het maakt niet uit op welk niveau je speelt; met deze kleding ben je klaar voor elke training!
Zelf ervaart Anla Sports dat als je je mooi en comfortabel voelt in sportkleding dit voor meer motivatie en wilskracht zorgt, of je nou in de eredivisie of in de kelderklasse speelt. Bij Anla Sports sta je al 1-0 voor voordat de wedstrijd begint!

‘Het inspireren van voetballende vrouwen en meiden om zich zelfverzekerd en onverslaanbaar te voelen op elk voetbalveld.’

Het ANLA Sports motto

Anla Sports hoopt dat jij de voetbalsets net zo comfortabel en fashionable vindt! We staan altijd open voor tips, laat het ons weten via info@anlasports.nl